Helende massage, een holistische benadering

Helende massage, healing, ofwel heel worden. Het woord zegt het al; deze massagevorm richt zich op het heel worden. Heel worden in de zin van het bereiken van een gezonde balans tussen lichaam, geest en ziel.

Een vriendelijke uitnodiging tot het verkennen van dit thema, in alle zachtheid en comfort van een heilzame massage.

Verschillende massagevormen en energetisch werk komen samen in deze behandeling.

Een moment voor jezelf, een pas op de plaats, ontspanning van lichaam en geest, biedt ruimte aan verdere integratie van de ziel en aan de ervaring van wie of wat we werkelijk zijn. In het stille middelpunt van de healing massage ervaren we ons diepste zelf, vanwaar we ons minder identificeren met ons lichaam, onze gedachten en onze gevoelens. Als een stille getuige, bewust van het moment, van het Hier en Nu, ervaren we diepe rust en balans. In deze stilte, laten we spanningen los en doen we nieuwe energie op.

Sinds 2006 heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van massage, waaronder ontspanningsmassage, sportmassage, polariteitsmassage en reflexzone voetmassage. In de healing massage breng ik mijn kennis van het fysieke en energetische lichaam, mijn jarenlange werkervaring en mijn persoonlijke ontwikkeling samen tot een ontspannende, holistische en helende massage-ervaring, hierbij gebruikmakend van natuurzuivere biologische massage- en etherische oliën.

Praktische info

Tarief healing massage
Healing massage met zuivere biologische
(organic) massage- en etherische oliën € 70,-

Betaling contant of middels betaalverzoek

Verhinderd?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.

Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

Neem contact op

 

“Touch the body, calm the mind, heal the spirit”