Volwassenen

“Energetische therapie, creëer(t) ruimte voor verdere groei”

In ons energieveld ligt heel veel informatie opgeslagen, waaronder onverwerkte ervaringen en gevoelens. Vaak zijn we ons hier niet van bewust en hoeven we hier ook niets mee. Als dergelijke emoties zich echter opstapelen en we ze langdurig met ons meedragen, bewust of onbewust, dan kan dit je energiestroom blokkeren en tot klachten leiden.

Energetische therapie helpt je op te ruimen wat je niet meer nodig hebt. Doordat energie weer vrij kan stromen, ontstaat er ruimte voor herstel op lichamelijk en geestelijk niveau. Je kunt weer gronden. Je komt in balans.

In mijn praktijk kom ik onder andere hulpvragen tegen die gerelateerd zijn aan:

  • klachten als gevolg van hooggevoeligheid (zoals elektrohypersensitiviteit (EHS), overprikkeldheid, problemen met begrenzing)
  • stress-gerelateerde klachten (burn-out, slaapproblemen)
  • psychische problematiek (depressiviteit, emotionele disbalans, ADHD)
  • fysieke klachten als gevolg van een ongeval, een ziekte of een operatie

Werkwijze

Een eerste afspraak start met een intakegesprek, om helder te krijgen wat uw hulpvraag is. Vervolgafspraken worden voorafgegaan door een kort gespreksgedeelte. Dit gespreksgedeelte kan helpen bij de bewustwording van de oorzaak van klachten.

De behandeling zelf vindt plaats op de behandeltafel, waarbij u uw kleding aan houdt en alleen uw schoenen hoeft uit te doen.

Praktische info

Eerste consult incl. intakegesprek € 75,-
Vervolgconsult € 70,-

Er is een pinautomaat in de praktijk aanwezig.

Verhinderd?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.
Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.