voor collega’s

Als therapeut kun je in je werk situaties tegenkomen die je lastig vindt om mee om te gaan. Zo kan er in contact met een cliënt bijvoorbeeld, iets in je getriggerd worden wat je zelf nog niet helemaal kunt plaatsen, maar waar je wel een onprettig gevoel aan overhoudt.

Supervisie is een individueel leerproces, waarbij wordt ingegaan op de persoonlijke leervragen die iemand heeft ten aanzien van zijn of haar werk. Je leert te reflecteren over je werkervaringen en houdt je eigen handelen tegen het Licht. Daardoor krijg je inzicht in wat nu eigenlijk maakt dat je het contact met die ene cliënt zo lastig vindt.

Een voorbeeld van een supervisiecasus:

Een cliënt bezoekt met enige regelmaat je praktijk. Je ziet dat cliënt niet of nauwelijks vooruitgang boekt in zijn/haar klachtenbeeld en hebt cliënt al eens doorverwezen naar een andere therapievorm. Echter cliënt kiest er steeds weer voor om bij jou af te spreken. Bij elke afspraak hoor je cliënt zeggen:  ‘niets helpt en ik heb alles al geprobeerd’. Je voelt dat elke afspraak je veel energie kost. Je weet niet hoe je met deze situatie om moet gaan.’

Praktische info

Tarief
Per consult € 75,-

Er is een pinautomaat in de praktijk aanwezig.

Verhinderd?

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Niet tijdig afgezegde afspraken worden in rekening gebracht.

SUPERVISIE IN COMBINATIE MET ENERGETISCHE THERAPIE

Als energetisch therapeut spiegel ik je in de casus die je inbrengt. Door open vragen te stellen, help ik je helder te krijgen wat nu maakt dat jij het lastig vindt om met een bepaalde situatie om te gaan. De oplossingen voor je vraagstukken vindt je meestal in jezelf. Onder begeleiding maak je een proces door van ‘onbewust onbekwaam’ naar ‘bewust onbekwaam’ en vervolgens naar ‘bewust bekwaam’.

Omdat we met alleen onze mind niet altijd tot een innerlijke gedragsverandering kunnen komen, bijvoorbeeld omdat er nog onverwerkte zaken uit ons verleden van invloed zijn op ons gedrag, bied ik supervisie altijd aan in combinatie met een energetische behandeling.

Heb je vragen m.b.t een casus die je zou willen inbrengen? Neem dan contact met me op.

“Shine the warm light of awareness on your thoughts and feelings” ~ Thich Nhat Hanh