Wie ben ik?

HomeWie ben ik?
wiebenikcover

Wie ben ik?

Bestel 'Wie ben ik?' hier voor €16,99
Voor jou!

Ik heb een lichaam, ik heb gevoelens, ik heb gedachten…,maar wie BEN ik nou eigenlijk? Wat is een energieveld? En hoe kan ik leren omgaan met mijn gevoeligheid?

In dit boek lees je alles over hoe je lichaam, je emoties en je gedachten met elkaar samenwerken en hoe je energieveld daarop reageert. Door te lezen, de plaatjes te bekijken en de vragen te beantwoorden krijg je inzicht in wie je werkelijk bent.

Reis mee door de wereld van je lichaam, je gevoelens en je gedachten.

Reis mee door de wereld van ‘jou en de jij om je heen’.

Boekbeschrijving voor ouders

‘Wie ben ik?’ is een vraag die we onszelf allemaal, jong en oud, wel eens stellen. Het zijn veelal (hoog)gevoelige kinderen die al op jonge leeftijd met dit soort vragen komen. Gevoelig zijn is een mooie eigenschap die onze kinderen tot hele sociale wezens maakt, met een heldere kijk op het leven. Door deze heldere kijk ontstaan er levensvragen zoals ‘wie ben ik nu eigenlijk’ en ‘wat kom ik hier doen?’ Al lezende in dit boek worden u en uw kind uitgenodigd zelf een antwoord te vinden op deze vragen.

Het boek ‘Wie ben ik?’ biedt kinderen én hun ouders/opvoeders inzicht in de dynamische uitwisseling tussen ons lichaam, onze gevoelens, onze gedachten en ons energieveld. Door te lezen en te werken in dit boek, krijgen kind en ouder inzicht in hoe deze dagelijkse ervaringen van invloed zijn op ons welbevinden. Het leert ons onszelf te begrenzen, beter te begrijpen en onze gevoeligheid te ervaren als een bron van kracht en inzicht.

‘Wie ben ik?’ is opgedeeld in 5 hoofdstukken. Het beschrijft de 3 pijlers op het fundament van het ‘ik’ en leert de lezer het ‘ik’ met oefening te begrenzen.
In elk hoofdstuk is ruimte opgenomen om uw kind vragen te laten beantwoorden of zijn/haar eigen ervaringen op te laten schrijven. Daarnaast kan er in het boek gekleurd en geknipt worden en biedt het boek praktische oefeningen om de verworven inzichten te integreren. Een echt doe-boek dus!

Reis mee met je kind, door de wereld van lichaam, gevoelens en gedachten en ervaar hoe dit alles met elkaar samenwerkt.
Reis mee door de wereld van ‘jou en de jij om je heen’.

Inclusief meditatie downloads voor kinderen.

ISBN/EAN: 978-90-9036018-8

Beoordelingen

Wees de eerste om ‘Wie ben ik?’ te beoordelen.

Geef uw beoordeling over het boek "Wie ben ik?