“Wie ben ik?”- boek

Wie ben ik?

Ik heb een lichaam, ik heb gevoelens, ik heb gedachten…,maar wie BEN ik nou eigenlijk? Wat is een energieveld? En hoe kan ik leren omgaan met mijn gevoeligheid?

In dit boek lees je alles over hoe je lichaam, je emoties en je gedachten met elkaar samenwerken en hoe je energieveld daarop reageert. Door te lezen, de plaatjes te bekijken en de vragen te beantwoorden krijg je inzicht in je (hoog)gevoeligheid.

Inclusief meditatie downloads voor kinderen.

ISBN/EAN: 978-90-9036018-8

Bestel het boek 'Wie ben ik?' hier voor €20 incl. verzendkosten

Wat anderen zeggen over 'Wie ben ik?'

“Een heel waardevol boek voor een ieder die met kinderen (en hun ouders) werkt”

Het boek ‘Wie ben ik’ is een toegankelijk boek voor (hooggevoelige) kinderen en hun ouders. Op een fijne, relaxte manier laat Esther het kind kennismaken met zichzelf en alles wat daarbij hoort. Ze geeft tal van mooie voorbeelden die inzicht geven in jezelf en de jij om je heen. En extra leuk, het is een interactief boek. Inclusief ingesproken meditaties en leuke opdrachten. Waarmee je je kind op speelse wijze kunt begeleiden bewust(er) te worden hoe om te gaan met emoties en ervaringen. Ik kan me zo voorstellen dat dit een heel waardevol boek is voor een ieder die met kinderen (en hun ouders) werkt.
~ Sarah ~

“Niet over, maar vóór hoog gevoelige kinderen”

Het boek ‘Wie ben ik?’ is in meerdere opzichten als een venster dat wordt geopend. Een uniek werk en dan eens een keertje niet OVER, maar VOOR hoog gevoelige kinderen. Het is gebonden met zeer praktische ringband en stevige mooie gladde pagina’s zodat je het met recht een werkboekje kan noemen. De blik op de wereld vanuit het kind, het zicht van het kind op zichzelf en de kijk van de ouder op het kind en diens belevingswereld komen samen, geholpen door dit toegankelijke maar als je het goed bekijkt wel multidimensionale venster.
~ Cisca ~

“Ook een aanrader voor iedereen werkzaam in het onderwijs”

Dit boek laat op zeer eenvoudige wijze zien, hoe belangrijk het is dat wij onze kinderen, en met name hoogsensitieve kinderen met deze kennis helpen te balanceren in het leven. Uit eigen ervaring weet ik helaas, dat emotioneel terug in balans komen,ook een must is om fysiek gezond te blijven. Kinderen zijn kwetsbaar, en kunnen door vroege onverwerkte emotionele ervaringen, geen objectief referentiekader meer hebben, hoe het voelt om goed in balans te zijn. Wij als volwassen kunnen hun met dit boekje goed steunen om weer balans te vinden, in het omgaan met emoties en ervaringen. Ook een aanrader voor iedereen werkzaam in het onderwijs.
~ Kees ~

“Het invullen van de opdrachten was heel verhelderend. Daarom reageer ik dus soms zo…”

Door de manier waarop het boek ‘Wie ben ik?” is geschreven en opgebouwd worden de kinderen uitgenodigd na te denken over hun handelen en reageren in bepaalde omstandigheden. Zeker als het lezen van het boek samen met één van de ouders wordt gedaan, verschaft het de ouder op een speelse manier óók inzicht in de gedachtengang van het kind. En soms zet het de ouder wellicht aan om na te denken over hun eigen reactie tijdens bepaalde situaties!
Ik heb het boek cadeau gedaan aan mijn kleindochter. Vóór die tijd heb ik het zelf gelezen, omdat ik nieuwsgierig was naar de inhoud. Het invullen van de opdrachten was voor mij persoonlijk soms heel verhelderend. Daarom reageer ik dus soms zo …………
~ Gerda ~

Aanrader”

Makkelijk leesbaar en begrijpelijk boek met leuke illustraties. Aanrader , niet alleen als je een hypersensitief kind hebt.”
~ Mennie ~

Kinderen worden op eenvoudige wijze bewust van hun lichaam en energie”

Het boek “Wie ben ik?” laat kinderen, en ouders/begeleiders, door uitleg en oefening op een eenvoudige wijze bewust worden van hun lichaam en energie. Ook staan er handvatten beschreven om de omgang met positieve/negatieve emoties en gedachten te verbeteren en juist te interpreteren. De wijze waarop het (werk) boekje is opgebouwd spreekt erg aan en nodigt uit tot verder lezen, werken en ontwikkelen!
~ Sylvia ~

Bestel hier en ontvang het boek binnen 2 werkdagen!