Signeersessie boek ‘Wie ben ik?’

Gisteren was het zover; de officiële lancering van mijn boek!

Ik voel me dankbaar voor alle opbouwende feedback en aanmoediging die ik het afgelopen jaar kreeg, van o.a. Ron, Sepp (“mama, dat kun je beter zó doen”), Cisca, Tineke en Els. Van Robbert van Atten die mij aanmoedigde mijn manuscript verder uit te werken en uitgevers te benaderen danwel zelf uit te gaan geven.

Het was zó motiverend dat een internationaal bekende schrijver en illustrator van kinderboeken reageerde op mijn mail, mijn manuscript las en mij dezelfde dag nog terug mailde dat hij zeker begreep dat ik dit wilde uitgeven, dat er veel kinderen zijn die wat aan dit boek zullen hebben en dat hij graag voor me klaar stond bij eventuele vragen.
Hoe fijn is het dat Robbert mij via Kantoorboekhandel Van Atten een podium gaf voor een signeersessie!

Hoe leuk was het interview met Arie van Driel, voor een stukje in de Heraut (volgt aanstaande woensdag). Gewoon aan de keukentafel een ongedwongen en fijn gesprek.

Ik voel me dankbaar voor alle ervaringen die ik het afgelopen jaar heb mogen opdoen rondom de totstandkoming van het boek ‘Wie ben ik?’

Vanaf de inspiratie, het schrijfproces zelf, de praktische zaken zoals het aanvragen van een ISBN, het aan laten passen van de website, de contacten met de beeldgeefster en zoveel meer! tot aan het in de wereld zetten van mijn boek. Dat laatste had tijd nodig, daar had ik nog wat persoonlijk werk te doen. Het was het spannendste van alles; naar buiten treden met iets dat uit / via mij is ontstaan! Maar nu is het een feit, mijn boek is geboren!

Ik voel me zo dankbaar voor de aanloop gisteren tijdens de signeersessie; familie, vrienden, (oud-)cliënten en zelfs onbekenden! Ik voel me dankbaar voor de felicitaties, aandacht, presentjes, bloemen.

Ik ben er stil van.

Merci!