Het Maria Labyrint in Wernhout

Na alle leuke activiteiten van de afgelopen anderhalve week hadden we vandaag een ‘balansdag’
Elk jaar kort na de jaarwisseling bewandelen we als gezin, met z’n drietjes maar een ieder voor zich, het Maria Labyrint.
Het Maria Labyrint ligt in Wernhout, nabij de Belgische grens. Het is een prachtig aangelegd labyrint met een diep helende werking. Je kunt dit labyrint het hele jaar door elke dag tussen zonsopgang en zonsondergang bezoeken. Bij het labyrint is een ruimte waar je een kop koffie of thee kunt drinken en er is een toilet. Er wordt een bijdrage van 5 euro per persoon gevraagd voor het onderhoud van het labyrint.
Het lopen van een labyrint is als een helende reis naar binnen. Het rustig en bewust lopen van het pad naar het centrum van het Labyrint staat daarbij symbool aan het terug lopen van ons levenspad naar onze oorsprong. De bloem in het centrum van het Labyrint, met daarin verwerkt de Levensbloem, heeft een pure, krachtige en zuiverende energie. Vanuit dit centrum loop je via hetzelfde pad terug naar het Hier en Nu.
Heb je levensvragen, zit je niet goed in je vel, ervaar je hobbels op je pad? Bezoek dan het Maria Labyrint. Het is de moeite waard en een cadeau aan jezelf en je omgeving.
Voor wat betreft de werking van het Maria Labyrint, staat er op de website o.a. het volgende beschreven:
“Het labyrint heeft een werking in de diepte van uw wezenlijke zelf, in wat en wie u werkelijk bent. Deze werking zal zich op termijn uiten in anders denken, weer dingen voelen en aanvoelen, weer op uw natuurlijke manier in het leven staan. Dit klinkt alsof u geheel verandert, maar de manier waarop het gebeurt is heel natuurlijk, geleidelijk en geheel in overeenstemming met uw omgeving.”
Wil je meer weten over het Maria Labyrint? Kijk dan op deze site:
Hier vindt je meer informatie over:
  • het ontstaan van het Maria Labyrint
  • de intentie ervan
  • Naturaplanten
  • Naturaproducten
  • Het Natura Helingspark