Publicatie in Spiegelbeeld Magazine

Half oktober stuurde ik een mail naar de redactie van Spiegelbeeld Magazine met de vraag of er in één van de komende uitgaves aandacht besteed kon worden aan mijn boek ‘Wie ben ik?’

De redacteur antwoordde dat hij mij normaal gesproken zou doorverwijzen naar de (betaalde) advertentieafdeling, maar dat hij me wilde voorstellen om een informatief artikeltje te schrijven van ongeveer 1000 woorden. Voorwaarde was dat het een inhoudelijk artikel zou worden, géén reclameboodschap.

Super blij was ik natuurlijk, met dit antwoord! Alleen… ik had nog geen artikel geschreven! In de maand die volgde kwam er gelukkig wat uit mijn pen vloeien en ik stuurde de tekst in. De reactie die ik ontving was kort maar krachtig: ‘We gaan je artikel inplannen voor het februarinummer’.

Vanaf vandaag is het februarinummer van Spiegelbeeld Magazine bij de meeste boekhandels en Primera’s te koop. Lees het artikel via deze link: Spiegelbeeld Magazine

Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!